Home Algemeen Werkwijze Kisten Extra Opties Voorwaarden Salandra-info

 

        N.B.: Deze kist is niet meer in de verhuur, maar overgenomen door een ander bedrijf.

 

ALLES OP Z'N KOP/

PYJAMA(feest)-KIST

               

 

 

Heb je zin in een DOL-DWAAS, SUPERMAF en ongelofelijk GEK feest waarbij alles andersom, ondersteboven, achterstevoren en binnenstebuiten plaatsvindt, dan is dít de ideale feestkist voor jou!
Je kunt er desgewenst ook nog een leuk slaapfeest van maken, maar ook overdag kan dit feest prima gevierd worden - maar dan wel in pyjama natuurlijk, want bij aanvang van het feest is het dus eigenlijk al afgelopen en wordt het tijd om naar bed te gaan.....

          Afmetingen van de kist/opbergartikelen:                              

 

Het alles op z'n kop/pyjamafeest is geschikt voor (de wat oudere) kinderen van ± 8-9 t/m 12 jaar (vanaf groep 5/6).
Bij dit feest krijg je diverse vreemde, rare opbergattributen mee (een maffe koffer, een oranje rieten kist met gekke voorwerpen eraan, een gigantische buidel, een megagroot verfblik en een vintage hoedenkoffertje) waar alle voorwerpen en kleding in zitten.
Er zitten voor zowel de ouders als de kinderen (satijnen) pyjama's/nachthemden in en gekke hoedjes/mutsen en aparte/grappige tasjes.
Tevens zijn de kisten gevuld met allerlei (pluche) dieren/poppen, spel-, knutsel- en decoratiematerialen, een geheel in stijl alles-op-z'n kop draaiboek, tafelkleed, drinkbekers, verstopvoorwerpen en nog zoveel meer!

                                                       

 

Bij aanvang van het feestje komt iedereen natuurlijk achterstevoren via de achterdeur naar binnen en hebben de feestgasten hun kleren binnenstebuiten en achterstevoren/andersom aan.
Alles wordt tijdens dit knotsgekke feest achterstevoren, tegengesteld en ondersteboven gezegd, gedaan en geschreven en veel (thema)spelletjes gaan ook precies andersom (en de verliezer is vaak de winnaar).


Er komt vanzelfsprekend ook nog een vreemde thema-bingo in voor met de jarige in de hoofdrol, er worden ondersteboven-rietjes gemaakt/versierd en in plaats van het gebruikelijke ingesproken Salandraverhaal kunnen de kinderen zelf een raar alles-op-z'n kop verhaal voorlezen, zoals bijv. "Weeuwsnitje en de deven zwergen"
 of "de WoudCapel".
Nadat de kinderen alle 6 ontbrekende Salandra-voorwerpen hebben gevonden worden ze beloond met een toepasselijke op z'n kop snoep-medaille.

Er kan ook nog gekozen worden voor een ware metamorfose in uiterlijk door elkaar leuk of juist heel vreemd op te tutten waarna een "op z'n kop modeshow of make-over" kan plaatsvinden -
en/of men kan kiezen voor een enge/vreemde spooktocht (binnen- of buitenshuis) alsmede voor een gekke karaoke/playbackshow.Daarna kan er 's avonds nog een thema-ontbijt genuttigd worden (bijvoorbeeld met de tafel (of alleen de borden) ondersteboven en de stoelen achterstevoren) en mocht het een slaapfeestje betreffen (en dan ontbreken de nodige slaap/matras-spelletjes uiteraard ook niet) dan kunnen ze nog een Doornroosje-slaap-meditatie-oefening doen, evt. zelf een leuke slaapmuts maken/naaien en wordt de volgende ochtend natuurlijk nog een avondmaaltijd geserveerd.... (en als er de vorige avond door de kinderen helemaal zelf een (on)smakelijke taart is gemaakt dan kunnen ze die de volgende ochtend lekker opeten als "toetje").

;

Dit zal vast en zeker het allergekste en meest hilarische feest zijn wat de kinderen ooit hebben beleefd, dus dat wordt lachen, gieren en brullen en daarna nog vaak napraten over en nagenieten  van alle hilarische dingen die ze hebben meegemaakt!!!

 

                                           

Het is mogelijk om speciale gekke Alles-op-z'n-kop thema-uitnodigingen door De Doos van Salandra te laten verzorgen.

Tevens kan er gekozen worden voor toepasselijke traktaties: leuke kussentjes of gekke (smiley)-etuis of wat er verder voor geks voorradig is.

 

    

 

                Klik op de onderstaande themafoto's om ze te vergroten

 

                                                  naar sprookjeskist

                                                                                                                                                                                     naar griezelkist

                                                                                                                   naar boerderijkis

                                                      naar piratenkist

                                                                                                                                                                                   naar Disney/sprookjeskist   

                       naar  jungle/safarikist

                                                                                                                      naar  indianen/Hawaïkist