Home Algemeen Werkwijze Kisten Extra Opties Voorwaarden Salandra-info

                            N.B.: Deze kist is niet meer in de verhuur, maar overgenomen door een ander themakistenverhuurbedrijfje.

 

  BOERDERIJKIST
    VOOR BOERTJES EN BOERINNETJES

Ben je dol op dieren en zou je best eens een keer willen weten hoe het is om op een boerderij te werken (en te spelen) n een koe willen melken, vraag je ouders dan om een speciale boerderijkist te huren voor je verjaardagsfeestje! Dat wordt vast dolle pret!!

 

 

De boerderijkist is geschikt voor kinderen vanaf 4/5 tot ongeveer 10 jaar.
              
(afmetingen van de kist: lengte 80 cm, hoogte 49 cm, diepte 46 cm)

De met groen fluweel gevoerde kist is beschilderd met koetjesvlekken en boerderijdierenkopjes en gevuld met kleding en hoofddeksels voor boertjes en boerinnetjes. Tevens worden er een "echte" melkkoe met emmertjes en melkkrukjes meegeleverd en een boerderijstokpaard met geluiden.
De kist bevat ook nog een boerderijtafelkleed en varkentjesdrinkbekers, voor diverse boerderijspelletjes en ter decoratie heel veel (pluche) boerderijdieren, hoefijzers, een echte paardrijcap, klompen, allerlei boerderijdierenrugtasjes, -mandjes, -hoofddeksels en -puzzels en tevens een boerderij-cd en video. Teveel om op te noemen!

Tijdens het boerderijfeest helpen de kinderen de boer en boerin op de boerderij met allerlei activiteiten, zoals (natrlijk) Bertha de koe melken, sla planten, een eitaartje maken en eieren rapen met kruiwagens. Tevens worden er toepasselijke boerderijspelletjes en -opdrachten gedaan waaronder een boerderijdierenestafette, een warme eitjesrace, zaklopen, aardappeltoernooi, koetje prik, kippetjes en haantjes werp- en vangspel, een geblinddoekt boerderijconcert, hoefijzer- en paardenspelen, klompenrace, achteruitdansen met koetje Rosy en nog vl meer! Ook wordt er nog een varkentje geknutseld, een boerderijbingo gehouden met de jarige in de hoofdrol en kan er geluisterd worden naar een ingesproken Salandra-boerderijverhaal met bijpassende achtergrondgeluiden, terwijl de kinderen een boerderijkleurplaat inkleuren.

Na afloop hebben de boertjes en boerinnetjes wel een eimedaille verdiend en kan er na gedane arbeid, moe maar voldaan, lekker uitgerust en nagenoten worden van een heerlijk middagje op de boerderij!


 


Het is mogelijk om speciale koetjesuitnodigingen voor het boerderijfeest door
De Doos van Salandra
te laten verzorgen.

Tevens kan er gekozen worden voor toepasselijke boerderijtraktaties:
koetjesbuidels
 voor de boertjes en koetjestasjes of glittertasjes voor de boerinnetjes
of leuke boerderijwashandjes (met of zonder toepasselijke boerderij-inhoud),
ofwel zachte boerderijkussentjes of paardenkleurpuzzels.

 

           
Klik op de onderstaande foto's om ze te vergroten.

 

 


 

             naar sprookjeskist                   naar griezelkist                       naar piratenkist                naar Disney/sprookjeskist   

                    naar  jungle/safarikist                          naar  indianen/Hawakist       naar  alles-op-z'n-kop-kist