Home Algemeen Werkwijze Kisten Extra Opties Voorwaarden Salandra-info

 

PIRATENKIST

VOOR EEN ONVERSCHROKKEN EN AVONTUURLIJKE
PIRATENJONGEN; EEN STOER PIRATENMEISJE OF EEN
STERKE EN DAPPERE
PIPPI LANGKOUS

 

 

 

 

Wil je spannende avonturen op zee beleven, meemaken hoe het is om een échte piraat te zijn aan boord van een piratenschip en op zoek gaan naar maar liefst 6 schatten op onbewoonde eilanden waar diverse woeste zeerovers en beruchte piratenkapiteinen hun schat hebben begraven?
Huur dan een piraten/Pippi-kist en ga mee op SCHATTEN-jacht!!!

 

Afmetingen van de kist: lengte 85 cm, hoogte 52 cm, diepte 45cm.

De piratenkist is geschikt voor kinderen van 5 tot ongeveer 12 jaar (naar keuze is er voor kinderen van 5 tot 7 jaar (of evt. ouder) een vereenvoudigde, ingekorte versie van het piratenverhaal beschikbaar)
De met een goud bedrukte stof gevoerde scheepskist is gevuld met piratenkleding voor de kinderen (en een jarig meisje kan ook voor een speciale Pippi-outfit kiezen); een prachtige kapiteinsjas met hoed, bef en sjerp voor de vader en een eerste stuurvrouw-outfit voor de moeder.
De piratenkist bevat maar liefst 6 kleinere schatkisten, 6 doodshoofd-vlaggen, een anker, scheepsroer, zwabbers en schoenborstels om het dek schoon te poetsen, krokodil, papegaaien, visjes, krabben, kreeften en nog veel meer andere zeedieren, divers decoratiemateriaal en spelmateriaal zoals Piraatje Stoppelbaardje, een piraten-mascottebeer, reddingsboeien, een heel groot touw-trekkerstouw, bommen, flessen, haken, doodshoofdzwaarden (voor een krabbensteekspel - er worden geen vechtspelletjes gedaan tijdens het piratenfeest), etc.
Tevens zit er in de kist knutselmateriaal om een éénkijker te maken, een CD met heel veel piratenliedjes en een ingesproken Salandra-piratenverhaal met achtergrondgeluiden, piratenkleurplaten, een speciale piratenbingo met de jarige in de hoofdrol, etc. etc, - teveel om op te noemen!

Tijdens het piratenfeest wordt een spannende en zeer beruchte zeereis van maar liefst 6 maanden ondernomen waarbij het de bedoeling is dat 6 verlaten eilanden worden aangedaan, waarop prachtige schatten verborgen zouden zijn - nog nooit heeft een ander piratenschip de gehele tocht af kunnen varen i.v.m. de vele gevaren die onderweg, maar ook op de 6 eilanden zelf, dreigen.....
Dit alles is via een speciaal routebord allemaal te volgen.
Bij goed volbrachte piratentaken, opdrachten en spelletjes worden de bemanningsleden steeds meer aangekleed tot échte piraat (middels ooglapjes, hoofdbedekking en heupbanden) en als men 6 scheepsdukaten heeft verzameld hebben de kornuiten wel een (snoep)medaille verdiend. Als de reis goed verloopt en alle eilanden met hun schatten d.m.v. diverse zoek- en speurtochten zijn bezocht en men hopelijk na 6 maanden weer veilig voet aan wal kan zetten krijgen de moedige en onverschrokken piraten allemaal nog een piratendiploma mee naar huis. 

Een superspannend, maar vooral héél leuk en gevarieerd feest om nog lang over na te praten en om nooít meer te vergeten!
 

 

 

 

Het is mogelijk om speciale flessenpost-uitnodigingen voor het Pippi/piratenfeest door De Doos van Salandra te laten verzorgen.

Tevens kan er gekozen worden voor toepasselijke Pippi/piratentraktaties: etuis, tasjes, knikkerzakken/buidels en themakleurpuzzels.

                           Klik op de onderstaande foto's om ze te vergroten

                       

 

 

 

                                                                                                                                               

                                           naar sprookjeskist                          naar griezelkist                                            naar boerderijkist

 

                                                         naar Disney/sprookjeskist                     naar  jungle/safarikist                                 naar  indianen/Hawaïkist
 

                                           naar  alles-op-z'n-kop-kist