Home Algemeen Werkwijze Kisten Extra Opties Voorwaarden Salandra-info

 

 

 


VOORWAARDEN  

 


 

 1. Algemeen: Het huren van een sprookjes-/themakist van De Doos van Salandra kost
  € 60,00. Elke kist is berekend op maximaal 7 kinderen en 2 volwassenen/begeleiders. Uitbreiding is mogelijk. In de uitleenovereenkomst staat vermeld hoeveel kinderen het betreft; voor dit aantal kinderen zijn er kledingstukken en attributen in de kist beschikbaar. De Doos van Salandra blijft te allen tijde eigenaar van de gehuurde materialen. Het is de huurder niet toegestaan de spullen van De Doos van Salandra te verhuren aan derden.
   

 2. Reservering/bestelling: Reservering en bestelling geschiedt telefonisch op nummer
  06-44166576 (ma-vrijdag tussen 9.00-20.00 uur).
  Per e-mail:
  dedoosvansalandra@hotmail.com is ook mogelijk.
  Hierna wordt er een e-mail gestuurd door ons ter bevestiging.
   

 3. Annulering: Bij annulering van de reservering is verschuldigd:
  - tot 1 week voor de verhuurdatum 25% van de totale kosten
  - van 1 week tot 1 dag voor de verhuurdatum 50% van de huurprijs
  - vanaf de eerste verhuurdag 100% van de huurprijs.

   

 4. Betaling/ophalen kist: De sprookjes-/themakisten worden alleen meegegeven na ondertekening van de uitleenovereenkomst en ná contante betaling van de huurprijs en evt. bestelde extra's plus een borgsom van € 100. Bij reservering kan een week voor het feest een conceptdraaiboek worden afgehaald na aanbetaling van € 20. Bij het afhalen van de kist dient dan nog het restantbedrag, te weten € 40,00, betaald te worden. Bij het ophalen van de kist of andere materialen dient men zich te kunnen legitimeren. Het bedrag van de borgsom zal bij het onbeschadigd en compleet terugbezorgen van de kist worden terugbetaald, anders wordt er een schadebedrag ingehouden.
   

 5. Huurperiode: Deze bedraagt maximaal drie dagen: de dag voor het feest, de feestdag en de dag na het feest. Voor iedere dag extra zal € 10 in rekening worden gebracht.
   

 6. Gebruik/aansprakelijkheid: De kisten van De Doos van Salandra mogen alleen onder permanent toezicht van een volwassene worden gebruikt. (De kisten zijn níet geschikt/bedoeld om mee naar een bos/park o.i.d. te nemen).
  De Doos van Salandra kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade of letsel. Het huren en gebruik van de kisten geschiedt geheel op eigen risico.
   

 7. Reiniging: De kleding in de kist mag niet door de huurder gewassen worden - tevens mogen er geen vlekken verwijderd worden. De Doos van Salandra zorgt zelf voor de reiniging.


   

Deze voorwaarden zijn een beknopte versie van de Algemene Voorwaarden, die aan de huurder na reservering in totaliteit worden verstrekt.
De Doos van Salandra is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Breda onder nummer 20112232.